29 Haziran 2013 Cumartesi

SAMSUNG ST200f 16.1Mp 10x Optik 3.0" Lcd Dijital Kompakt Gümüş

Fiyat : 285.59 TL

Göz alıcı bir aksesuar ile kılık değiştiren harika bir dijital fotoğraf makinesi sunumu — ince ve şık 10x optik zum ST200F fotoğraf makinesi. Gelişmiş optikli uzun mesafeli zum 16,1 MP ve 27 mm geniş açı lens, çarpıcı fotoğraflar oluşturmanıza yardım eder. Hareketli Fotoğraf ve Canlı Panorama gibi sanatsal yenilikler diğer yaratıcı yolları keşfetmenizi sağlar. Ve Wi-Fi özellikleri, görülmesi gereken fotoğraflarınızı doğrudan sık kullandığınız sosyal ağlara postalamanızı sağlar.

* Teknik özellikler bildirimde bulunulmaksızın değiştirilebilir
Zumda uzun, tasarımda ince
İnce 10X optik zum
ST200F, güçlü, yüksek zumlu fotoğraf makinelerinin artık büyük olması gerekmediğini kanıtlamıştır. Uzaktan kristal temizliğinde görüntüler yakalamanıza yardım eden 10x yüksekliğinde zum özelliğine sahiptir. Ve yalnızca 18,9 mm olan ince profiliyle ST200F kolayca cebinize sığar. Artık her yere seyahat edebilir — ve ağır fotoğraf makinesi donanımınızı yanınızda dolaştırmadan — harika yakınlaştırmalar elde edebilirsiniz.
Anlık Kolay Paylaşım ve Kayıt
Wi-Fi Bağlantısı
Tümleşik Kablosuz bağlanabilirliği ile hareket halindeyken bile, tüm özel ve heyecan verici anlarınızı paylaşabilirsiniz. Facebook’a, Picasa’ya, Photobucket’a yükleyerek veya fotoğraf makinesinden doğrudan e-posta iletisi ile paylaşarak fotoğrafları gönderebilirsiniz. Ayrıca, videolarınızı YouTube’a yükleyip, geriye yaslanır ve övgüleri beklersiniz. ST200F, yolculuk sırasında resimlerinizi kaybetmekten veya kısıtlı bellek boyutuna bağlı olarak şansınızı yitirmekten asla kaygılanmamanız için fotoğraflarınızı bulut hizmetine yüklemenizi sağlar. Samsung Mobil Bağlantı görüntülerinizi doğrudan akıllı telefonunuza veya tablet bilgisayarınıza göndermenize izin verir. Otomatik Yedekleme simgesine tek bir tıklamayla görüntülerinizi bilgisayarınıza da kaydedebilirsiniz. Kablo aramaya son; artık o kadar kolay ki!
Hareketsiz fotoğraflarınıza hareket getirin
Hareketli Fotoğraf
Hareketli Fotoğraf ile hareketli bir öznenin zamanını durdurarak, büyüleyici fotoğraflar yaratabilirsiniz. Bir arkadaşınızın etrafındaki herkes bir heykel gibi sabitken, tıpkı bir Hollywood efsanesi gibi dans etmeye devam ettiği bir fotoğrafını çekin. Sadece görüntüyü çekin ve ardından, hareketlendirmeyi istediğiniz alanı seçin; etrafındaki görüntünün donduğunu göreceksiniz. İşte, bu kadar kolay!

Elde edeceğiniz sonuca bakın
Canlı Panorama
Canlı Panorama ile boylu boyunca uzanan sıradağların her bir zirvesinin fotoğrafını çekebilir veya çarpıcı 180º panoramik görüntüler yaratmak için muhteşem bir şehrin tüm gökdelenlerinin fotoğraflarını çekebilirsiniz. Ardından, henüz çekmemişken bile LCD ekranda görüntünüzün ön izlemesini gerçekleştirebilirsiniz. Sadece, deklanşöre basılı tutun ve sahneleri değiştirin ve fotoğrafınızı çekmeden önce neye benzeyeceğini görün.

Profesyonel olmanın en basit yolu
Akıllı Otomatik 2.0
İster parlak ışıkta çekiyorken, ister öznenizin yüzünü göremediğinizde; arka aydınlatma modunu kullanın ve Akıllı Otomatik 2.0’ı kullanarak daha net bir resim çekin. Daima, mümkün olan en iyi sonucu alın. Sahne algılama teknolojisi 16 farklı çekim koşulunu belirleyerek, düzenlemenizin temel öğelerini anında algılar ve ayarları tüm farklı durumlara göre optimize etmek için otomatik olarak düzeltir.
Zarif güncellemeli klasik tarz
İnce ve Şık Tasarım
İnce tek parça profili ve pırıltılı metalik ön yüzünün modern anlayışından kalıplanmış tutamağının ve deri desenli arka tarafının klasik tarzına kadar ST200F, fotoğraf kadar göz alıcı şekilde tasarlanmıştır. En hoşunuza gideni seçebileceğiniz dört lüks göz alıcı renkle gelmektedir.
Sonunda, videolar ve fotoğraflar birleşti
Resim İçinde Resim (Fotoğraf ve Film)
Resim içinde Resim aynı anda iki görüntüyü göstermenizi sağlar. Sadece, resimleri iç içe geçirin ve ardından, boyutunu ve konumunu ayarlayın. Hatta sabit fotoğraflarınızdan birine bir video bile ekleyebilirsiniz. Bitti mi? Bu anlarınızı dünyanın geri kalanıyla paylaşmak için hemen, YouTube’a veya en sevdiğiniz sosyal paylaşım ağınıza yükleyin.
Komik Yüz sizi gülmekten öldürecek
Komik Yüz
Arkadaşlarınız ve aile bireyleriniz şapşalca sırıtacak, tuhaf burunlara, çılgın bakışlara sahip olacak – veya istediğiniz şekilde yüzlerini çarpıtmak için ekran boyunca bir parmağınızı sürükleyin. Komik Yüz; suratları ekranınızdaki suratları acayip eğlenceli bir biçimde değiştiren Professor, Gobbler ve Alien’i de içeren 8 moda sahiptir. Yüz izleme ile ise, komik suratlar siz kamerayı hareket ettirseniz bile istediğiniz gibi kalır.
Resimlerinizi eğlenceli çerçevelere yerleştirin
Sihirli Çerçeve
Bir portreyi, eski bir film karesine veya arkadaşınızın yüzünü bir reklam panosuna dönüştürün. Sihirli Çerçeve; Duvar Boyama, Dolunay, Dergi ve Tatil gibi poster kalitesinde paylaşmaya can atacağınız kadar kusursuz eserler yaratmanızı sağlayacak 12 zemin şablonuyla birlikte gelmektedir.
Yaşamı sanata dönüştürün
Sanatsal Fırça
Sanatsal Fırça hayatınıza yakınlaşan gerçekten eğlenceli, yeni bir özelliktir. Bir portre, manzara veya gizli çekim fotoğraf çeker ve bunu önce siyah beyaz eskize dönüştürür, ardından ressam eli değmiş gibi resme renk verir. Fotoğraf makinenizin LCD ekranındaki The Artist at Work (Ressam İşbaşında) animasyonu ile arkadaşlarınıza ve ailenize şov yapın.
Bölmeli Çekim
Bölmeli Çekim ile sanatsal bir betimleme yaratmak için en fazla üç adet farklı görüntüyü birleştirebilirsiniz - portrenizi bir at resmiyle birleştirerek, kendinizi mitolojik bir canlıya dönüştürün. Dilerseniz, sadece bir görüntü çekin ve çağrışımcı bir kolaj üretmek için üç farklı filtre ile görüntünüzü işleyin. Hayal gücünüzü serbest bırakın ve komik, enerjik ve hatta ruhani görsellerin keyfini çıkarın.
OIS
ST200F’nin Optik Görüntü Sabitleme (OIS) işlevi, siz sabit olmasanız bile mükemmel fotoğraflar sunar. İster az ışıklı bir ortamda veya bir çekime yakınlaşıyor olun, ister elleriniz titriyor olsun; fotoğraflarınız keskin ve net çıkar.
3.0” hVGA LCD
3.0” hVGA LCD büyük ekran ikinci bir tahmine gerek kalmadan ne çektiğinizi görüntülemenizi daha kolay hale getirir. QVGA ekranların neredeyse iki katına eşdeğer gerçek 460k nokta yüksek çözünürlüklü ekran iyileştirilmiş karşıtlık ve renk düzeltme sağlar. Ne görüyorsanız, çektiğiniz de o kadar kusursuz görünecek.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder