3 Temmuz 2013 Çarşamba

SONY BDV-N890 1000W 5.1 3D Wi-Fi Blu-Ray Ev Sinema Sistemi


Fiyat : 1,538.90 TL 

2 uzun hoparlör ile Ev Sineması ses deneyiminize yeni bir boyut getirin

Full HD 3D Blu-ray Disc™ Oynatıcı, 3D Surround Ses, 1000 W, 4 Magnetic Fluid hoparlör, Wi-Fi®
Sesin daha fazla alana yayılmasını sağlayan iki uzun hoparlörKablo karmaşasını azaltan kablosuz arka hoparlörlerWi-Fi® ile kesintisiz internet videosu ve müzik yayını yapın Sinema gibi odayı dolduran ses - 1000 Watt amplifikatör ve Blu-ray Disc™ ile DVD'en 10 kat daha iyi ses çıkışına sahip olun, kendinizi filmin bir parçası haline getirin. DVD'den 10 kat daha kaliteli ses - DVD'den 10 kat daha kaliteli ses çıkışıyla hareketli sahnelere enerji katın, fısıltıları bile net bir şekilde duyun. DVD'den 5 kat daha iyi görüntü - Her rengi, her tonu ve her detayı DVD'den 5 kat daha fazla netlikte görün. Çevrimiçi filmleri ve TV yayınlarını HD kalitesinde izleyin - Hangi kaynaktan olursa olsun, sinema kalitesinde görüntü. Düşük kaliteli internet filmleri ve TV programları, HD kalitesine yaklaştırılıyor. 

3D ile siz de hareketin parçası olun - 3D ile film deneyiminizi bir üst seviyeye taşıyın. HD kalitesine yakın DVD'ler - Eski filmlerinize canlılık katın: Blu-ray Disc™ Oynatıcılarımız sadece DVD'leri HD kalitesine yaklaştırır. Dahili Wi-Fi® ile karmaşaya son verin - Dahili Wi-Fi® ile odanızda kablo karmaşası yaratmadan internet ve bilgisayar içeriklerini izleyin. Kablo kullanmadan hoparlörleri istediğiniz yere yerleştirin - Kablosuz arka hoparlörler sayesinde kablo karmaşasından uzak, düzenli bir kuruluma kavuşacaksınız İnternetten isteğe bağlı eğlence* - Kaçırılan TV programlarını izleme hizmeti, YouTube™, uygulamalar ve daha fazlasını kullanarak videolar, spor karşılaşmaları ve sayısız web içeriklerini doğrudan internetten yayınlayın. Oyun, spor, haber ve daha fazlası için uygulamalar - Sony Entertainment Network üzerinden hava durumu, haber ve çevrimiçi oyun uygulamaları edinin. Müzik ve film dosyalarını kablosuz olarak paylaşın - Masaüstü veya dizüstü bilgisayarınızda bulunan fotoğrafları, TV programlarını ve diğer ortam dosyalarını yayınlayın USB üzerinden içeriklere erişin - İki USB bağlantı noktası, film ve müzikleri doğrudan Memory Stick™ kartlardan, bilgisayarlardan veya sabit disklerden izlemenize ve dinlemenize olanak sağlar. Yüksek güçlü, düşük enerji tüketen hoparlörler - Magnetic Fluid hoparlörler daha az enerji tüketimiyle daha saf ve daha gerçekçi ses çıkışı sağlarlar. Mükemmel hoparlör kurulumuna otomatik olarak sahip olun - Odanızın boyutu ne olursa olsun, otomatik kalibrasyon sistemimiz subwoofer dahil olmak üzere hoparlörlerin kurulumunu, yatay ve dikey konumlandırma ile en yüksek performansı verecek şekilde gerçekleştirir. iPod veya iPhone'unuzu bağlayın - Dijital müziklerinizi Hi-Fi sesle dinleyin. iPod ürününüzü yuvaya takın ve Ev Sineması sisteminizden dinleyin. Basit bir gezinme yöntemiyle aradığınızı daha hızlı bulun - Menüde sezgisel simgeler ve izlenmesi kolay bir 'ağaç görünümü' sistemi kullanılır Ne izlerseniz izleyin, en iyi ses ayarlarına geçin - Stadyumdaki tezahüratlara siz de eşlik edin veya bir kovalama sahnesinin heyecanına kapılın. Film, spor ve canlı yayın olmak gibi beş ses modundan birini seçin. Her efekti her yönden duyun - En yeni hoparlörlerimiz, surround ses özelliğini aşarak aynı sinema gibi 3D ses efektleri verirler. MP3'lerinizi CD kalitesine yakın bir sesle dinleyin - Yerleşik ses iyileştirici ile MP3'lerinizi veya çevrimiçi müzikleri daha net dinleyin. Ses düzeyindeki ani yükselmelere son - Ses düzeyindeki ani yükselmeler otomatik olarak eşitlenerek sesin her zaman konforlu bir şekilde duyulması sağlanır. Özellikle sesin yüksek olduğu reklam kuşağı için idealdir. En son ses codec'leri ile net bir ses elde edin - Ev Sineması Sistemi Dolby® TrueHD ve Dolby® Digital Plus, DTS® HD Yüksek Çözünürlüklü Ses ve DTS® HD Master Audio codec'lerini destekler. Filmler hemen başlasın - Diskin yüklenmesini beklemeye son; Hızlı Başlatma ile filmler hemen başlasın. 

Akıllı telefonunuzu uzaktan kumanda olarak kullanın - Media Remote uygulamasını indirin ve iPhone, Android™ telefon veya tablet ürününüzü uzaktan kumanda veya internette gezinmek için fare olarak kullanın. Akıllı telefonunuzdaki müzik ve videoları özgürleştirin - Müzik, fotoğraf ve video gibi içerikleri akıllı telefonunuzdan veya tablet bilgisayarınızdan kablosuz olarak televizyonunuza gönderin ve büyük ekran karşısında keyif yapın. Akıllı telefonunuzdan TV'ye web sayfaları gönderin - İnternette gezinin, görüntülediğiniz sayfayı akıllı telefonunuza veya tablet bilgisayarınıza ‘atın’ ve sonra tekrar büyük ekrana gönderin. Filmler ve müzikler hakkında bilgiler edinin - Yönetmenin veya söz yazarının adını mı merak ediyorsunuz? Tek düğmeye dokunarak filmler veya müzikler hakkında daha fazla bilgi edinin. İnternette gezinmek için TV'nizi kullanın - TV'nizde metin ve fotoğrafa dayalı internet sayfalarında gezinme keyfini yaşayın. Evinizin dört bir yanında müziğinizi paylaşın - HomeShare uygulaması bulunan akıllı telefonunuzu kullanarak istediğiniz odaya müzik yayını yapın.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder