25 Temmuz 2013 Perşembe

Ezcool HD Dream 1080P Hdmi Medya Oynatıcı


Fiyat : 147.13 TL

Gerçek 1080p desteğiyle filmlerinizi Full HD kalitesiyle izleyin LCD göstergesi ile daha kolay ve daha hızlı kullanım sunar Tüm yaygın video formatlarını destekler (DivX, DVD, MKV, H.264 vs) Flickr, Picasa, BBC News, Lefigaro.fr web desteği sağlar Harici diske Bittorrent ile dosya indirebilirAçıklama: Max 2TB harici USB HDD desteği Portlar :3 in 1 card reader, 2 adet USB 2.0 Host bağlantı yuvası 5 Satır LCD, Televiyon açık olmadan da çeşitli ayarlamalar yapmayı sağlar Görüntü ve Ses çıkışları : Stereo R/L, optical, HDMI Boyutlar ve Ağırlık : 100 x 110 mm / 251g Paket içeriği : HD Dream, Kumanda, 2 Adet Pil, Bağlantı Kablosu, Garanti Belgesi, Kullanım Kılavuzu Ses Fromatları : MP3, WMA, WAV, OGG, AAC, LPCM, FLAC.H.264, MKV, WMV9, TS and HD Divx, 1920 x 1080p 50/60p RM/RMVB , 1080 Video Uzantıları : mkv, ts, m2ts, mts, tp, trp, wmv, Ifo, iso, vob, dat, avi, mpg, mp4, mov, rm, rmvb, divx, xvid, flv Dolby ve DTS Surround gibi çevresel ses formatlarını destekler Harici diske Bittorrent ile dosya indirebilir Harici USB bellek, USB disk ve USB DVD sürücü bağlanabilir Web-Radyo destei ile televizyonunuzdan radyo dinleyebilirsiniz  
Kolay Pc Bağlantısı
Ethernet portu ve opsiyonel kablosuz bağlantı sayesinde PC'niz ile bağlantı kurabilir, arşivinizi PC'nizin sabit diskinden oynatabilirsiniz. UPnP uyumlu medya sunucularındaki film ve müziklerinize Ezcool HD Dream Full HD Medya Oynatıcı üzerinden ulaşabilirsiniz.
Bittorent İle Dosya İndirme
Popüler dosya indirme programı Bittorrent destekli Ezcool HD Dream Full HD Medya Oynatıcı, bağlanacağınız USB harici diske belirlediğiniz dosyaları indirebilir. Download PC gibi kullanabileceğiniz Ezcool HD Dream Full HD Medya Oynatıcı 24W'lık güç harcaması ile elektrik faturanıza da katkıda bulunur.
Türkçe Lcd Ekran
Yaygın tüm formatlardaki türkçe altyazıları problemsiz olarak görüntüleyebilir, Gelişmiş altyazı menüsü ile altyazıların konumunu rengini ve boyutunu, değiştirebilirsiniz. LCD Ekranı sayesinde daha hızlı ve rahat kullanım sağlar.
Türkçe Lcd Ekran
Ezcool HD Dream Full HD Medya Oynatıcınıza bulundurduğu 2 adet USB port üzerinden harici disk, optik sürücü, kart okuyucu ve USB-Hub gibi cihazlar bağlayabilirsiniz.
Türkçe Lcd Ekran
Ezcool HD Dream Full HD Medya Oynatıcınız ile yurt içi ve yurt dışındaki hava durumunu pek çok ülke ve şehir için yakından takip edebilir planlamalarınızı yaparken kötü sürprizlerle karşılaşmazsınız.
Türkçe Lcd Ekran
Ezcool HD Dream Full HD Medya Oynatıcı üzerinden, Türkiye'de ve dünyada müzik yayını yapan bir çok online radyoyu 24 saat eş zamanlı olarak dinleyebilirsiniz.
Türkçe Lcd Ekran
Ezcool HD Dream Full HD Medya Oynatıcı üzerinden, Türkiye'de ve dünyada müzik yayını yapan bir çok online radyoyu 24 saat eş zamanlı olarak dinleyebilirsiniz.
Türkçe Lcd Ekran
Yan paneldeki hafıza kartı slotuna MS / SD / MMC formatındaki kartlardan herhangi birini takarak fotoğraf, video vb dosyalarınıza rahatça ulaşabilirsiniz.
Türkçe Lcd Ekran
HDMI girişi sayesinde Dolby/DTS stereo downmix özelliğiyle çevresel ses ile kaydedilmiş filmleri LCD Tv'nizden stereo olarak izleyebilirsiniz. DTS / Dolby destekli 5.1 ses sistemlerine bağlantı yapmak isteyen kullanıcılar için optik ses çıkışı bulunmaktadır.
Analog ve Optik Tv Çıkışları
Ezcool HD Dream Full HD Medya Oynatıcı yeni nesil LCD&Plasma TV sistemlerine bağlantı için HDMI v1.3 uyumlu HDMI ve Optik çıkışlarına veya daha eski nesil TV'ler için analog video görüntü çıkışına sahiptir.

Analog ve Optik Tv Çıkışları

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder