21 Temmuz 2013 Pazar

Kişiye Özel Twitter Sertifikası


Fiyat : 33.44 TL


Her dönem farklı farklı siteler hayatımıza girip büyük ölçüde yer doldurmuştur. Ama bu internet sitelerinden iki tanesi fenomen olmuştur. Bu siteler sizin de çok iyi bildiğiniz gibi facebook ve twitter.

Facebook’dan sıkılan kişiler zamanla kendilerini twitter’a vermiş. O tweet senin bu tweet benim her şeylerini internette paylaşır olmuşlardır.

Birkaç terimin anlamını bildikten sonra çok kolay bir kullanımı olan bu site kısa sürede birçok kişinin vazgeçilmezi olmuştur.

Twitter ile bilmeniz gereken terimler şu şekildedir. 

Tweet; Twitter sayfanızda paylaşmak istediğiniz özlü, özsüz, espirili, giderli 140 karakteri geçmeyen yazılara verilen genel addır.
Tweetlemek; Twitter da tweet paylaşma eylemine denir.
Retweet; başka birinin yazmış olduğu tweeti kendi sayfanızda yayınlamanız demektir. Eğer bir kişinin Tweetleri çok fazla retweetleniyorsa bilin ki o kişi “RT şampiyonu” olmak için adaydır. Kişiye Özel Twitter Sertifikası da o şampiyonlara layık bir sertifikadır.
Flow; Bir twiter üyesini takip etmektir. Takipçiler artıkça sitedeki popülerlikte artmaktadır.
Unflow; Takip etmiş olduğunuz bir üyeyi artık takip etmemektir.
#FF; İngilizce "Follow Friday" yani "Takip Cuması" demektir. Twitter kullanıcıları cuma günleri tweetlerinde #FF etiketini kullanarak diğer kullanıcılara takip edecek hesaplar önerirler. Ama yeterince takipçiniz varsa kimsenin sizi #FF yapmasına gerek yoktur.



Sizde muhteşem özlü sözleri ile gönüllere taht kurmuş, RT şampiyonu, candan twitdaş, #FF Friday Flow Forever Unflow nedir bilmeyen bir tanecik arkadaşınıza başarılarından dolayı Kişiye Özel Twitter Sertifikası hediye edebilir.Belki bu sayede birkaç takipçi edinebilirsiniz.

Kişiye Özel Twitter Sertifikası gününün büyük bir kısmını internet başında geçiren sevgilinize de hediye edebileceğiniz manidar bir hediye olacaktır.



Kişiye Özel Twitter Sertifikasına yazılacak ismi sepete ekle butonu üzerindeki bölüme yazarak belirtebilirseniz. Arkadaşınızın adına çerçeveli bir sertifikayı hazırlamak için size yardımcı olabiliriz.


Ürün Boyutları:
Çerçeve: En: 27 cm Boy: 33 cm Kalınlık: 1 cm
Sertifika: En: 23 cm Boy: 29 cm

Çerçeve siyah ahşaptır. Çerçeveyi duvara asabilir ya da arkasında hazır gelen aparatı ile masa üzerine koyabilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder